Besøg i 0.y på Sct. Hans Skole – modul 2

Modul 2 – 0.y

I dag (08.04.14) har vi været ude ved 0.y på Sct. Hans Skole, hvor 26 friske og energi fyldte elever endnu en gang var klar til at modtage os. Dagen startede med en spørgerunde om hvad vi lærte sidst vi var ude ved dem. De var rigtig gode og ihærdige til at vise de stræk øvelser, som de lærte sidst. Derud over kunne de også huske Mette muskel og Søren sene.

Derefter fortalte vi om lungerne, hjertet og blodet ud fra de medbragte plakater. Her havde Rasmus en god metafor på hvad boldårer er, Citat ” boldårene er ligesom ledninger”.

Dernæst lærte vi et nyt vers i Superheltenes Sundheds Sang med tilhørende øvelser. Herefter stod den på ballon-lunge-lege. Ballon legen handlede om at puste en ballon op, hvorefter de skulle løbe 3 gange frem og tilbage i salen, og derefter prøve at puste ballonen op igen, for at finde ud af om det var lettere eller svære at puste den op.

Så stod den på historie fortælling samt skuespil om Lenes Lunger og Sisse Surfaktant. Det forgik mens børnene spiste deres madpakker. Efter pausen skulle der klisters nogle flere ting på deres menneske, denne gang skulle der klippes lunger og hjerte ud, og der blive tegnet blodåre på. Så skulle sangen genopfriskes! Efter dette stod det på massage og en snak om hvad de havde lært i dag, samt hvad de synes havde været godt og skidt.

 

Leave a Reply